de ce ea, de ce noi ?

M-am trezit la miezul noptii. Nu aveam somn sau poate ca-mi era somn, dar nu puteam sa dorm. Ma apasa un gand pe care n-am fost in stare sa-l pot lasa la pamant, sa-l ingrop si sa-l fac uitat. Am iesit afara si am aprins o tigara.

Cam frig. Nici nu ma miram, era 2:26 spre dimineata. Inca se mai vedeau stelele pe cer si de departe daca ma ridicam pe varfuri se vedea cum incerca soarele sa se ridice din zare. Am tras doua fumuri si mi-am aruncat ochii pe cer. Am vazut o stea care m-a fascinat. Stii de ce? Pentru ca mi-a adus aminte de ea, cum era, cum ma privea si cum ne tineam in brate, de mana si cum ne atingeam.

Mi-am aprins alta tigara. Parca m-a incalzit prima.FUCK !  Cu toate ca ea a ramas in pat, tot mi-e dor de ea. M-as duce inapoi, dar parca mi-e frica. Doamne cat o iubesc. As fi in stare sa-i explic la ora asta tot ce simt ? Cam naspa … si cam greu. Las-o sa doarma, maine are de munca si eu la fel. Dar de ce sunt treaz? Ma duc sa-mi fac o cafea. Stai … cafeaua mea e facuta de ea, o beau numai cu ea. Ce naspa sunt, nu sunt in stare nici sa fac o cafea.

Am nevoie de ea. Stii de ce? Pentru ca imi scoate in evidenta toate calitatile mele de cacat. Asta ma face fericit, ma motiveaza sa merg mai departe stiind ca nu insemn nimic pentru oameni, insa pentru ea sunt un adevar si un om pe care il iubeste si alaturi de care se trezeste in fiecare dimineata. O iubesc pentru ca e o scorpie diminetile si un inger frant de aripi seara.

Mi s-a stins si tigara. Si nici nu mai adorm. Psssst. De maine iar o iubesc.

Leave a Reply