de vorba cu inima

“Poate nu am ales cu mintea atunci cand a fost nevoie, ci am ales cu sufletul si inima, am ales cu gandul la a ne fi mai bine, la amandoi. Am jucat un teatru pe care nu mi l-as fi putut imagina pe scena vietii – am ales sa fac ceea ce am crezut ca este de cuviinta doar sa fie bine – sperand. Nu este loc de regrete si nici nu le pot curma in vreun fel.

Toate lucrurile pe care am ales sa le fac, le-am facut cu buna credinta si cu sufletul larg deschis, am ales sa fac ceea ce am iubit si acum o sa iubesc tot ce am ales – pana la tine si dincolo de noi. Nimic nu ma poate intoarce din gandul ascutit care duce spre tine, ci doar o umbra care-mi spune ca nu pot continua, ca tot ce voi face va fi nechibzuit si aproape de culmea suferintei. Insa nu pot opri inima. Alegerile ea le face.

Trecand peste toate, ajung tot acolo – locul unde inima si-a facut lacasul, unde gandurile sunt adunate si fericirea sta neclintita. Un singur gand te poate duce dincolo de culmi, insa tot acel gand iti poate strivi o inima batanda.

Leave a Reply