dear future wife, I am sorry 1/∞

si nu o sa incep sa scriu aici defectele mele, pentru ca tu le stii deja pe toate, iar pentru asta iti multumesc pentru ca ai acceptat un om care nu merita, poate, niciodata sa ajunga atat de departe alaturi de un om cum esti tu.

Desi, poate ca fara tine, nu as fi ajuns pana aici, probabil as fi ramas in locurile in care eu inca speram sa fiu ingropat, in locurile in care atat de multe bucurii am avut intrucat nu puteam parasi astfel de meleaguri.

Si probabil pentru ca esti un om atat de curajos incat sa-ti asumi viata alaturi de o persoana ca mine, te face un om deosebit.

Nu-ti promit nimic, desi as putea spune multe. Vreau sa fim ca dintotdeauna, vreau sa traim pentru moment, pentru noi; bucuria noastra din suflet sa fie doar pentru noi si sa traim fiecare clipa la maxim. N-o sa-ti zic ca vin acasa cu flori in fiecare zi si probabil nici cu paine, pentru ca sunt un tembel cateodata si uit, ma gandesc in multe locuri, dar desi sunt impartit in multe locuri, toate se termina la tine. Tu esti capatul meu la fiecare drum, la fiecare colt pe care il intorc si desi e un drum pe care nu as fi vrut sa fiu acolo, tu esti acolo si imi zambesti. Si Doamne, atat de frumos imi zambesti de parca te bucuri sa ma revezi, de parca imi multumesti ca am ales drumurile gresite doar stiind ca tu ma astepti acolo, la capatul lor. Dar eu stiu ca unele lucruri pe care le voi face pentru tine, vor fi motivul pentru care tu te-ai oprit in viata fix in dreptul meu si am plecat impreuna. Ne-am inteles din zambete.

Si chiar daca par atat de idiot, chiar sunt. M-am ascuns de atatea lucruri incat nu am mai avut putere sa ma apar si de tine. Mi-a fost frica sa nu fii de fapt poemul la care lucram in fiecare seara, de fiecare data cand inchideam ochii. Tu poate nu iti dai seama sa intalnesti probabil ingerul tau din vis.

Dintotdeauna mi-a fost frica de iubire, nu de parca nu as avea nevoie, ci din simplu motiv ca mi-a fost frica sa nu inteleg cum de totul a devenit atat de perfect deodata. Si… daca acest perfect ar disparea ? TU iti dai seama ce inseamna o furtuna care apare dintr-o data, din senin in timpul unei zile de vara in care ai zambit toata ziua iar soarele ti-a mangaiat chipul ? Dar hey, tu inca esti aici si probabil ca nu as avea de ce sa iti spun ca te iubesc, stii deja, stii din visele mele.

PS: acesta este doar o parte dintr-un articol ce voi incerca sa il fac in mai multe serii.

Leave a Reply