tu ce-ti doresti de Craciun ?

Daca as fi Mosul si te-as intreba ce-ti doresti de Craciun, ce mi-ai raspunde ? Sau m-ai lasa sa ghicesc pentru ca asa “actioneaza” mosul ? Pe langa tot ce-ti doresti, nu uita sa treci pe lista de dorinte si iubire, sanatate, liniste sufleteasca.

Eu unul mi-as face cadouri singur, sa ma surprind. Vreau sa am parte de oameni fericiti, cu zambetul pe buze, plini de viata si teribil de frumosi. Vreau sa-mi fie frica de ziua de maine, ziua cand acestia poate nu vor mai fi langa mine, sa-i tina de cald sufletului si sa ma hraneasca cu sentimente. De Craciun vreau sa retraiesc toate amintirile frumoase, cu toate ca mi-ar ocupa tot craciunul, s-ar merita, sa-mi amintesc de toate persoanele pe care le-am iubit si pe care inca le mai iubesc; vreau sa stau in fata sobei cu o cana de ceai fierbinte si sa retraiesc toate amintirile mele, toate peripetiile prin care am trecut pana acum si sa ma gandesc mai mult la viitor.

Vreau ca oamenii din jurul meu sa ma inteleaga, macar pentru o zi, sa stie ce simt si ce gandesc, sa vada ca-mi pasa si ca ma consum pentru orice gest necugetat facut de mine. Vreau sa stie ca-mi pare rau cand le-am stricat ziua, si sa zambesc atunci cand le-am facut o zi mai frumoasa; vreau sa colind ulitele satului prin zapada, sa umblu de mana cu EA, sa-i incalzesc mainile si nasul ei de ren. Vreau sa ma distrez ca un copil la derdelus, sa rad cand imi aduc aminte de primul pas pe gheata.

Vreau o lista cu de toate, pentru mine, pentru inima mea.

Leave a Reply